Köp Albenza (Albendazol) Online

Köp Albenza 400mg utan recept

Varumärken inkluderar: Albex / Alminth / Helmidazole/ Eskazole

Aktiv ingrediens: albendazol Klass: Anthelmintics

Typ av formulering : 400mg piller
Albenza - Allmän information

Det finns några effektiva läkemedel för behandling av parasitära maskar i kroppen på den farmaceutiska marknaden. Lyckligtvis finns det produkter som helt förstöra parasiter och förhindra ytterligare utseende.

Albenza tillhör sådana produkter. Om helminthes diagnostiseras i dig, eller ditt barn, den första sak att göra är att köpa Albenza, och starta behandling så snart som möjligt innan ruset av din kropp med avfall av parasiter. Albenza är en antihelmintic läkemedel som har ett brett spektrum av åtgärder och kan förstöra mest kända parasiter i kroppen. Dess farmakologiska åtgärder kännetecknas av snabb penetration i organ, vävnader och vätskor av den mänskliga hjärnan. Därför detta läkemedel kan användas för behandling av olika typer av maskar av olika lokalisering.

Den aktiva komponenten Albendazol störningar arbete näringsrik kanaler av parasiter. På grund av detta, deras metaboliska processer sakta ner, de blir mindre aktiva, förlora förmågan att reproducera och utveckla. I detta tillstånd, de lever inom en kort tid, och då de dör.

Vid användning av höga doser av Albenza drog helt neutraliserar den fysiska aktiviteten i helminthes orsakar deras förlamning. Det är särskilt viktigt vid behandling av parasitinfektioner som är relaterade till ökad risk för människa.

Anvisningar för användning Albenza

Albenza är indicerat för de flesta sjukdomar orsakas av uppkomsten av helminthes i den mänskliga kroppen:

 • Enterobiasis
 • Teniasis
 • Huden migrerande larver
 • Lambliasis i barn
 • Ascariasis
 • Trikinos
 • Echinococcus av levern, matsmältning organ, bukhålan
 • Blandad form av helminthes

Detta är inte en komplett lista över helminth former som kan tas bort med hjälp av Albenza. Vid de första symptomen av parasiten utseende i den mänskliga kroppen, är det nödvändigt att ha alla laboratorieanalyser, rådfråga en läkare och upptäcka den typ av maskar i din kropp. Så länge diagnosen ställs är det som behövs för att köpa Albenza och börja behandlingen.

Albenza: Dosering information

I samråd med läkare vid behandling av parasitinfektioner är viktigt eftersom den dos regim och system för behandling med Albenza direkt beror på vilken typ av helminth.

 • Att behandla gemensamma helminthes vuxna är receptbelagda Albenza 400 mg en gång per dag
 • Doseringen för barn beräknas med formeln 6 mg per 1 kg kroppsvikt. Den dagliga dosen är också används när
 • För parasiter i hjärnan eller allvarliga former av helminthes vuxna är föreskrivna 800 mg per dag, och barn - 15 mg per 1 kg kroppsvikt.
 • För andra typer av helminthes den genomsnittliga dosen är 400 mg en dag med eventuell justering.
 • Även diskutera den dagliga dosen med läkare, är det nödvändigt att ta reda på längden av behandlingen. Beroende på typ och sjukdomens svårighetsgrad behandlingen kan pågå från 3 dagar till en månad.
 • Albenza flikar tas oralt, efter måltid, med helt glas vatten. Det är viktigt att behålla integriteten av tabletten. Tugga inte eller bröt det.

Albenza: biverkningar

Med hjälp av Albenza biverkningar är mer möjligt från sidan av gastro0nintestinal-tarmkanalen: diarré, smärta i magen, illamående och kräkningar. Dessa biverkningar uppstår på grund av tablett användning före maten, eller under användning av otillräckligt antal vatten under tablett konsumtion.

I fallet med den ökade känsligheten för Albendazol vissa biverkningar kan visas från sidan i det centrala nervsystemet som huvudvärk, yrsel och svaghet.

I de flesta fall, sidan reaktion är inte signifikant, och pass milt.

Interaktion med andra läkemedel

Albenza nästan inte interagera med andra läkemedel.

I studier har det nämnts att Dexametazone, Praziquantel, och cimetidin kan öka koncentrationen av Albenza i blodet.

Som läkare staten, ibland en sådan effekt kan ha en positiv inverkan på behandling av svåra former av helminthes.

Överdos

I fall av överdosering intensiteten och svårighetsgraden av biverkningar biverkningar är ökad. Symtomatisk behandling, och tidsmässiga uppsägning av surfplattor som behövs till fullständig återhämtning av kroppen.