Köpa Bactrim nätet

Köpa Bactrim utan recept

Varumärken inkluderar: Septra / Ciplin / Septrin / Bactrim / Bactrim DS / Septra DS / SMZ-TMP DS

Aktiv ingrediens: Trimetoprim och sulfametoxazol.

Klass: Diverse antibiotika Sulfonamider

Typ av formulering som : Tabletter 400 mg och 800 mg
Bactrim - Allmän information

Bactrim – är två-komponent antibakteriella läkemedel som visar en hög terapeutisk verksamhet som streptokocker, meningococci, stafylokocker, gonokocker, E. coli, Salmonella, Vibrio cholerae, Klamydia, patogena svampar, och många andra smittämnen.

Som den avancerade kliniska studier tyder på det vanliga antibiotika förlora förmågan att effektivt kunna motverka den muterade bakterier, och därför högre resultat tillhandahålls av två-komponent antibiotika såsom Bactrim. Det är bättre att inte experimentera under vissa infektioner, och inte slösa tid. Bara köpa Bactrim och starta behandling så snart som möjligt.

Bactrim består av två aktiva komponenter: trimetoprim och sulfametoxazol. Sulfamethoxazole störningar arbete enzymer och syror som är ansvariga för bildandet av celler hos bakterier och arbete protein-kanaler.

Trimetoprim ökar effekten av sulfamethoxazole att förhindra delning av bakterier celler så att de snabbt dör och infektionen kan spridas.

Bactrim är effektivt mot infektioner och är helt verkningslösa vid behandling av virus. Också, den orsakande agens av tuberkulos och blå pus bacillus visa hög beständighet mot inverkan av Bactrim. I detta fall är det nödvändigt att hitta en alternativ behandling.

Anvisningar för användning Bactrim

Bactrim har ett brett spektrum åtgärder som de flesta avancerade antibiotika, och det kan därför användas för behandling av sådana sjukdomar som:

 • Cystit, pyelonefrit, uretrit, granulom inguinale är, gonorré, prostatit,
 • kolera, kolangit, tyfus, gastroenterit, salmonella, kolecystit, paratyphoid
 • bihåleinflammation, halsfluss, öroninflammation, scharlakansfeber
 • lunginflammation, kronisk och akut bronkit,
 • akne, sårinfektioner, skrubbsår
 • Malaria

Om det finns infektioner när Bactrim kan användas med andra antibiotika för att öka den terapeutiska effekten, är det nödvändigt att konsultera en läkare innan du köper Bactrim, och ta reda på doseringen regim för att den kombinerade användningen av antibiotika.

Bactrim: Dosering information

Terapeutiska åtgärder för Bactrim varar i 6-7 timmar, tabletterna bör användas flera gånger om dagen.

 • Den optimala dosen regim av Bactrim är 480 mg 2-3 gånger / dag för vuxna och barn äldre än 12 år.
 • Barn i ålder 1 till 12 år är föreskrivna doseringen individuellt på basis av uppgifter om barnets ålder, kroppsvikt, och infektion svårighetsgrad. Om den genomsnittliga doseringen varierar från 120 till 240 mg 2-3 gånger / dag
 • För allvarliga infektioner (gonorré och identiska infektioner) den dagliga dosen kan vara 2-3 g per dag. det är därför mycket viktigt att upptäcka diagnos och ta reda på vad dos är det rätt att ta denna medicin.
 • Längden på behandling med Bactrim läkemedel är 5-10 dagar. För kronisk infektiös processer kursen av behandlingen kan vara mellan 2-3 veckor upp till 3 månader. I fall av långvarig användning av Bactrim det är nödvändigt att ha njurar/lever-analyser och besöka läkare 2 gånger i veckan.

Bactrim: biverkningar

De studier som indikerar en hög säkerhet för Bactrim utan två aktiva komponenter orsakar ökningen av risken för sidan reaktioner utseende i praktiken.

De mest vanliga biverkningar är: yrsel, utmattning, depression, darrningar, försämrad aptit, ont i magen, diarré, candidiasis, och trombocytopeni.

I fall av utseendet på den ljusa sidan reaktioner hjälp av läkare behövs inte eftersom de kommer att passera i ett par dagar. Om sidan reaktioner orsaka ångest, se en läkare.

Interaktion med andra läkemedel

 • Bactrim ökar aktiviteten av indirekta antikoagulantia och även åtgärder av hypoglykemiska läkemedel
 • Bactrim minskar intensiv av levermetabolism fenytoin, och warfarin, öka deras effekt.
 • Eftersom de flesta antibiotika så att det sänker effektiviteten i den muntliga preventivmedel
 • I händelse av samtidig användning med diuretika risken för uppkomsten av trombocytopeni ökat.
 • Derivat av salicylsyra ökar åtgärder för Bactrim.

Överdos

I fall av överdosering patienten upplever den ökade biverkningar från sidan av GIT, svår smärta i magen, kräkningar, allergiska reaktioner, nedsatt syn, och feber och hepatit kan visas.
Vid de första symptomen på överdosering är det som behövs för att söka en kvalificerad medicinsk hjälp av en specialist direkt.