Köp Cephalexin På Nätet

Köp Cephalexin utan recept

Varumärken inkluderar: Keflex, Panixine, Biocef, Zartan

Aktiv ingrediens: cephalexin monohydrat.

Klass: Första generationens cefalosporiner

Typ av formulering som : Tabletter 250, 500, mg
Cephalexin - Allmän information

Cefalexin är en ganska stark antibakteriell produkt som framgångsrikt kämpar med sådant enzym som transpeptidase. Detta enzym deltar i syntesen av cellväggen hos bakterier och hämmar detta enzym som bakterierna inte kan växa och reproducera sig, och att de snart att dö.

Cefalexin är en cefalosporin antibiotikum i den första generationen. Eftersom det är en av de gamla cefalosporiner, dess effektivitet är inte nedsatt med bortgången av år, eftersom det är mycket svårt för bakterier att producera resistens mot detta antibiotikum. Cephalexin har en bakteriedödande effekter och ett brett spektrum antibakteriella åtgärder.

Cefalexin är särskilt effektiv för att luftrörskatarr, halsfluss, hud och öron infektion, och även smittsamma sjukdomar i njurar och urinvägar. Detta läkemedel påverkar inte ombud för tuberkulos och anaeroba bakterier. I övriga fall kan detta antibiotikum ger en snabb och effektiv terapeutisk effekt.

Anvisningar för användning Cephalexin

Listan över de anvisningar för användning av Cefalexin är bred eftersom de flesta mikroorganismer falla för effekten av detta antibiotikum. De vanligaste smittsamma sjukdomar när Cephalexin fungerar bättre är:

 • infektioner i de övre luftvägarna, till exempel öroninflammation, bihåleinflammation, laryngit, halsont
 • infektioner i de nedre luftvägarna, såsom faryngit, lunginflammation, lung abscess
 • inflammatoriska sjukdomar i urogenitala systemet, akut och kronisk pyelonefrit, uretrit, cystit, prostatit, gonorré, olika gynekologiska infektioner
 • furunkulos, osteomyelit, pyoderma och andra sjukdomar i ben, hud och mjukdelar.

Om du har infektion i öron, som du kan köpa Cephalexin i form av droppar, och denna drog kommer snabbt att minska smärtan i öronen och stoppar utvecklingen av infektionen.

Cephalexin: Dosering information

Cefalexin är släppt i kapslar och i form av suspension. Vuxna och barn över 10 år är vanligen föreskrivs kapslar för peroral användning. Vid behandling av infektioner hos barn är det rekommenderat att köpa Cephalexin i form av suspension. Det är bättre absorberas i barnets kropp och risken för uppkomsten av sidan reaktioner är lägre hos barn.

 • Cephalexin används muntligen med tillräcklig mängd vatten. Om du inte har obehag i magen efter användning av kapslar, du kan ta läkemedlet före måltider. Om du har negativa effekter från sidan av matsmältningen organ, Cephalexin kan användas i samband med måltider.
 • Vuxna och barn 10 år är föreskrivna 250-500 mg 4 gånger per dag (varje 6 timmar). Den dagliga dosen är vanligtvis 1-2g
 • För komplicerat infektiösa sjukdomar kan den dagliga dosen kan ökas upp till 4 g per dag
 • Cephalexin inte ger en snabb åtgärd, och det är därför som behandlingen varar i cirka 7-14 dagar.
 • Barn är föreskrivna suspension i en dos på 25-100 mg per 1 kg kroppsvikt per dag. den dagliga dosen bör delas upp i 4 lika stora användningsområden och tagit alla 6 timmar.

Cephalexin: biverkningar

Användning av Cephalexin kan orsaka en rad biverkningar såsom illamående, diarré, kräkningar, känsla av torrhet i munhålan, ingen aptit, och smärtsamma upplevelser i området i magen.i händelse av dessa obetydliga biverkningar av den medicinska insatser är inte nödvändigt, eftersom de passerar inom 1-3 dagar.

Klåda, hudutslag, nässelfeber och svullnad är tecken som berättar om intolerans av Cephalexin. Det är som behövs för att se en läkare och avbryta användningen av drogen.

Interaktion med andra läkemedel

 • Furosemid, etacrynic syra, och njurtoxiska antibiotika ökar risken för njurarna känslor
 • Cephalexin överstiger åtgärder av indirekta antikoagulantia
 • Salicylat och vissa Nsaid långsammare utsöndring av Cephalexin.

Överdos

I fall av överdosering har patienten kräkningar, illamående, akut ont i magen, astma, Diarré, och nässelutslag.

I fall av överdosering är det som behövs för att omedelbart se en läkare, och har mage lavage, följ passability av luftvägarna skrifter, och övervaka vitala funktioner i kroppen.