Köp Cipro online (Ciprofloxacin)

Köpa Cipro utan recept

Varumärken inkluderar: Cipro, Cipro XR, Proquin XR, Cipro I. V., Cipro Cystit Pack

Aktiv ingrediens: ciprofloxacin

Klass: Kinoloner

Typ av formulering som : Tabletter 250, 500, 750, 1000 mg
Cipro - Allmän information

Cipro slår infektioner orsakade av bakterier. Detta är antibiotikum som används för behandling av olika typer av bakteriella infektioner och är mest aktiv som gram-negativa bakterier, mindre uttryckt inflytande på anaerobes.

Lagren är i huvudsak inte är känslig för Cipro, och därför är det mycket viktigt att studera de smittämnen och förstå om detta antibiotikum som är effektivt i ditt kliniska fall. Om ja, är det möjligt att köpa Cipro och börja med antimikrobiell terapi. Andra infektioner producenter utveckla resistens mot Cipro långsamt och gradvis. Därför, om rekommendationer för användning är inte försummade och detta läkemedel är inte tagen varje gång under en lång tid, mikroorganismer kan utveckla en resistens. Men det händer sällan.

Ciprofloxacin (aktiva komponenten) är en typisk bakteriedödande antibiotika med brett spektrum. Det fungerar snabbt och intensivt, förstör de celler väggen utan att ge någon chansen att bakterier. På grund av avsaknad av utveckling och skydd av mikroorganismer snabbt dör.

Ciprofloxacin tränger in i ryggmärgsvätskan: den koncentration av ciprofloxacin under uninflamed spinal membran få 10%, inflammerad – upp till 37%. Det hjälper till att kämpa mot farliga smittsamma inflammatoriska sjukdomar i ryggraden vävnader och vätskor.

Anvisningar för användning Cipro

Anvisningar för användning av Cipro är i huvudsak densamma som för de flesta fluorokinoloner av antibiotika som detta läkemedel tillhör. Dessa är:

 • Luftvägsinfektioner (övre och nedre)
 • Infektioner i hals, öra
 • Inflammatoriska sjukdomar i hud, leder, ben infektiöst ursprung
 • Infektioner i mag-organ i bukhålan, inklusive kronisk akuta infektioner: Salmonella, rödsot
 • gonokockinfektioner
 • Meningit/inflammation i hjärnhinnorna
 • sepsis/blodförgiftning mikrober från hem varig inflammation

Cipro är särskilt effektiv vid behandling av infektioner av urinering organ. Den går snabbt in i njurarna (snabbare än i andra organ), och det utsöndras från njurarna längre, och därför förlängd antimikrobiell verkan gör att effektivt kämpa med allvarliga infektioner.

Cipro: Dosering information

Cipro används i små doser:

 • vuxna är föreskrivna för den initiala dosen är 250 mg 2 gånger per dag
 • för svår och kombinerad form av infektion dosen för vuxna är 500 mg 2 gånger per dag
 • läkemedlet används från 7 till 14 dagar beroende på förbättring av hälsotillstånd hos patienten
 • i fall av akut abscess, lunginflammation, endokardit, och centrala osteit – 750 mg 2 gånger per dag. Behandlingen är 4-6 veckor
 • i fall av gonorré den enda dosen är 250 mg
 • barn under 15 år inte är föreskrivet Cipro

Cipro: biverkningar

Ofta biverkningar observeras från sidan av matsmältning systemet: illamående, kräkningar, diarré, magont, men det finns andra biverkningar som har en mindre uttalad karaktär: yrsel, trötthet, sömnstörningar, mardrömmar, och takykardi.

Ingen av dessa biverkningar är farligt för patienten. Om den genomsnittliga, med iakttagande av de rekommendationer för användning av Cipro biverkningar är inte höll mer än 2 dagar. I fall av långvarig biverkningar, kontakta läkare.

Interaktion med andra läkemedel

 • Om du tar något läkemedel för kroniska sjukdomar, är det som behövs för att se till att dessa droger interagerar inte med varandra innan du köper Cipro, och om de samverkar, är det nödvändigt att ändra ordningen av behandlingen.
 • Ta inte antacida som innehåller kalcium, magnesium eller aluminium, produkter för sår i magsäcken, vitamin mineral komplex, minst 5-6 timmar innan användning av antibiotika eftersom dessa komponenter kan försämra antimikrobiell verkan av Cipro
 • Aktiviteten av Cipro växer i kombination med beta-laktamas antibiotika, clindamycine, och metronidazol
 • Det minskar clearance och ökar nivån i plasma av koffein, aminophylline, och teofyllin (sannolikheten för biverkningar utveckling är ökad)
 • Cipro ökar effekten av Warfarin och andra perorala antikoagulantia (förlänger tiden för blödningar)

Överdos

I fall av överdosering det finns inga specifika symtom. Ofta reaktioner från sidan av GIT är ökad: kräkningar, illamående, och tecken på allergisk reaktion visas – klåda, rodnad av huden, och ödem.

Behandlingen är ett komplex av åtgärden på magen lavage, användning av kräkmedel läkemedel, användning av en massa vätskor och även kontroll av funktionen av lever, njurar och hjärt-kärlsystemet.