Köp Erytromycin På Nätet

Köp Erytromycin inget recept

Varumärken inkluderar: Eromax / Acnesol / Agrocin / Robimycin / EryPed 200 / EryPed 400

Aktiv ingrediens: Erytromycin

Klass: Makrolider

Typ av formulering som : Tabletter 250, 500 mg
Erytromycin - Allmän information

Erytromycin är den första antibiotika från gruppen makrolider som har utvecklats i mitten av 20-talet. Dess farmakologiska egenskaper har studerats inte på en gång, därför detta läkemedel har inte varit en ledande antibakteriell produkt under en lång tid i jämförelse med penicillin. Men med tiden mer och mer penicilliner har förlorat sin förmåga att påverka mikrober, och Erytromycin har blivit en oersättlig läkemedel i klinisk praxis.

Den största fördelen med Erytromycin är att det kan övervinna motståndet av bakterier, och det är därför som används för många smittsamma sjukdomar.

Erytromycin har en bakteriehämmande åtgärder. Beroende på orsakande agent och dosering Erytromycin kan ge ett bakteriedödande åtgärder. Främst mekanismen bakom effekten av detta antibiotikum är betingad av den förebyggande av peptidbindningar bildandet mellan aminosyror kedjor som ett resultat av bakterier som förlorar möjligheten att syntetisera och använda protein för tillämpningen av utveckling och division. Denna process snabbt orsakar död av mikroorganismer och symtomen på infektionen blir svaga.

Det finns en annan grupp av mikroorganismer som inte är behandlingsbara genom påverkan av denna drog, och därför om du vill köpa Erytromycin, du måste se till att smittämnen av din sjukdom inte är gram-negativa bacillus. I alla andra fall, kan du köpa Erytromycin och effektivt slå infektion.

Anvisningar för användning Erytromycin

Spektrumet av terapeutisk verksamhet av Erytromycin är mycket bred, och därför är listan över de beteckningar som också imponerar:

 • övre luftvägsinfektion (inklusive infektion av HENT), inklusive återkommande halsfluss, bihåleinflammation, öroninflammation;
 • nedre luftvägarna infektioner, inklusive kronisk bronkit akut lobära lunginflammation och bronkopneumoni;
 • urinvägsinfektion, inklusive cystit, uretrit, pyelonefrit;
 • infektioner i hud och mjuk vävnad, inklusive brännskador, bölder, cellulit, sårinfektioner, djur biter;
 • ben och gemensamma infektioner, inklusive osteomyelit;
 • Andra infektioner, inbegripet slamavskiljare abort, puerperal sepsis,
 • Dentala infektioner

Erytromycin: Dosering information

Erytromycin är föreskriven för både vuxna och barn, men dosen ordning och system av behandling är olika.

 • Den dagliga dosen för vuxna är vanligen 1-2 g
 • Den dagliga dosen bör delas upp i 3-4 lika användningsområden
 • För långvarig allvarlig smittsam processer maximal daglig dos är 4 g kan förskrivas men det är för en kort tid bara för att minska risken för sjukdomen attacker
 • Barn under 18 år är föreskrivna dosen enligt systemet 30-50 mg per 1 kg kroppsvikt per dag. Den dagliga dosen bör också vara uppdelad i 4 använder.

Erytromycin skiljer sig från de flesta antibiotika inte bara höga doser men även varaktigheten i användningen. Om den genomsnittliga behandlingen med detta läkemedel varar mellan 7 och 14 dagar.

Erytromycin: biverkningar

De biverkningar som observerades sällan under behandling med Erytromycin: illamående, diarré, utelämna, och yrsel.

Under långvarig användning kan det vara dysfunktioner lever eller candidiasis. I enskilda fall kan det finnas en ökad känslighet för läkemedel med utseendet av allergiska reaktioner. Under behandling, övervakning av läkare och kontroll av organfunktioner behövs.

Interaktion med andra läkemedel

 • Erytromycin minskar bakteriedödande verkan av beta-laktamas antibiotika
 • Det ökar koncentrationen av teofyllin
 • Det kan öka den farmakologiska effekter av bensodiazepiner
 • Det minskar effektiviteten av hormonet preventivmedel
 • Den medicinska produkter blockerar tubulär sekretion förlänga halveringstiden av Erytromycin
 • Läkemedlet är oförenligt med linkomycin och klindamycin

Överdos

Den överdosering med Erytromycin läkemedlet är mer uttalat än med andra antibiotika. Förutom den huvudsakliga symptom som allergi, kräkningar, ont i magen, det är också akut dysfunktion lever upp till den akuta hepatiska misslyckande.

I fall av överdosering är det nödvändigt att vända sig till en läkare, har mage lavage och symtomatisk terapi för att upprätthålla funktionen av lever.