Köpa Flagyl Online

Köpa Flagyl utan recept

Varumärken inkluderar: metronidazol,

Aktiv ingrediens: metronidazol

Klass: Amebicides

Typ av formulering som : Tabletter 200, 400, mg
Flagyl - Allmän information

Protozoer infektioner orsaka allvarliga sjukdomar hos människor. Dessa är infektioner som orsakas av protozoer och parasiter, som inte går att bota med vanlig antibiotika. För att behandla protozoer infektioner särskilda antimikrobiella läkemedel som Flagyl används.

Flagyl är anti-protozoal medicinsk produkt som har den antibakteriella aktiviteten och effektivt klarar protozoer mikroorganismer. Flagyl innehåller den aktiva komponenten Metronidazol, som är en del av gruppen nitro-5-imidazol.

En egenhet av metronidazol är att denna komponent enkelt och snabbt tränger in i alla vävnader och vätskor i kroppen. Att det även penetrerar via placentary hinder och i bröstmjölk. Därför effektiviteten av Flagyl är inte i tvivel och på grund av den höga aktiviteten av de aktiva komponenterna detta läkemedel kan neutralisera mikroorganismer av någon lokalisering.

Så många antibakteriella läkemedel Flagyl bryter den metaboliska processen av mikroorganismer. Metronidazol hämmar syntesen av nukleinsyror av protozoer, och det leder till en minskning av möjligheten för mikroorganismer att utveckla, och de dör. Det inträffar ganska snabbt, och därför långvarig behandling med Flagyl är inte väntat. I alla fall, innan du köper Flagyl det rekommenderas att konsultera en professionell medicinsk specialist.

Anvisningar för användning Flagyl

  • Protozoer av infektioner orsakade av mikroorganismer känsliga för Flagyl: abentric amebiasis, amebic abscess i levern, trikomonasinfektion, trichomonas vaginit/uretrit
  • Infektioner orsakade av Bacteroides spp: meningit, abscess i hjärnan, bakteriell endokardit, smittsamma tillgivenhet luftvägarna
  • Protozoer infektioner i organ av matsmältningen och gastro0intestinal-tarmkanalen
  • Profylax efter operation komplikationer (särskilt efter operationer på organ för GIT och gynekologiska operationer)

Flagyl: Dosering information

Dosering behandling av Flagyl kan variera under olika infektioner. Det finns inga index för Flagyl doser som ska användas för alla sjukdomar. Därför, om du beslutat att köpa Flagyl, det behövs för att preliminärt avgöra vilken typ av mikroorganismer som orsakar infektioner och bestämma den mest optimala behandlingen och dosering.

  • För amebiasis Flagyl används muntligen 1 tablett 500 mg 3 gånger / dag i 7 dagar (daglig dos på 1,5 g)
  • För trikomonasinfektion behandlingen kan bli långvarig inom 10 dagar. I detta fall, är 1 tablett Flagyl 250 mg används 2 gånger per dag (daglig dos på 500 mg). eller, 2 g Flagyl är föreskrivet en gång. Dosering och schema av behandling beror på känslighet för metronidazol och möjligheten för patienten att på ett säkert sätt upptag den enda dosering.

Vid behandling av anaeroba infektioner vuxna är föreskrivna Flagyl 1-1,5 g per dag.

Flagyl: biverkningar

Flagyl blir ofta en orsak till uppkomsten av biverkningar. I fallet med användning av tillåtna doser sannolikheten för uppkomsten av sidan reaktioner är nästan noll. Men, det finns fall av biverkningar utseende i den medicinska praktiken: illamående, metallisk smak i munnen, torr mun, störning av samordning, svaghet, sömnlöshet, och urinering färgning i brun färg.

Det är inte nödvändigt i den medicinska åtgärder och symtomatisk behandling.

Interaktion med andra läkemedel

  • Flagyl är helt oförenlig med etanol alkohol. I fall av samverkan med dessa komponenter finns det en kraftig reaktion som orsakar biverkningar
  • Flagyl kan användas med Disulfiram bara med intervall på 2 veckor. I händelse av samtidig användning av dessa läkemedel neurologiska störningar kan förekomma
  • Cimetidin hämmar metabolismen av metronidazol vilket kan leda till en ökning av dess koncentration i blodet serum.

Överdos

Det finns nästan inga fall av överdosering med Flagyl i medicinsk praxis. Det finns information om användning av Flagyl i dosen mer än 10g, och då patienten hade plötsliga negativa symptom: svår kräkningar, yrsel, ett tillstånd av svag allergisk reaktion, och ataxi.

I fall av överdosering med Flagyl drog de vanliga åtgärder som rekommenderas under förgiftning med läkemedel (mage lavage och symtomatisk terapi).