Köpa Levaquin På Nätet

Köp Levaquin inget recept

Varumärken inkluderar: Levaquin / Levaquin / Leva-Pak / Septra / Ciplin / Septrin

Aktiv ingrediens: levofloxacin

Klass:Kinoloner

Typ av formulering som : Tabletter 250, 500, 750mg
Levaquin - Allmän information

Levaquin inte kan betraktas som en innovativ medicin som har gjort en boom i farmaci. Det är ett vanligt antibiotikum som kämpar med infektioner som många andra droger.

Levaquin är ett varumärke av Levofloxacin läkemedel. Det är fluorokinoloner av generation III med mycket starka antibakteriella och anti-inflammatorisk verkan.

Att bakterier Levaquin ger en baktericid effekt. Det orsakar avbrott i DNA-kedjor av mikroorganismer och förhindrar att koppla dessa pauser. Som en följd av den allmänna strukturen kedja av bakterier förstörs, det är en sjukdom i sina vitala funktioner, de förlorar förmågan att föröka sig och dö.

Levaquin förstörs av beta-laktamas obligationer som skapas av bakterier. I fråga om minskning av antimikrobiell terapi effektivitet, detta antibiotika ordineras i kombination med läkemedel som kan förstöra beta-laktamas och skapa förutsättningar för ett starkare agerande av Levaquin.

Levaquin absorberas från GIT snabbt och nästan fullständigt. Användning av måltider knappast påverkar hastigheten på upptaget. Det utsöndras av främst njurar, med urina från kroppen, och därför är det som behövs för att kontrollera funktion av njurarna före användning av detta läkemedel. Vid eventuella funktionsstörningar i njurarna minskning av den dagliga dosen kan behövas, och därför innan du köper Levaquin är det nödvändigt att ta reda på vilken koncentration av aktiva komponenter som bör finnas i varje tablett.

Anvisningar för användning Levaquin

 • Inflammation av luftvägarna infektioner, kronisk bronkit, lunginflammation
 • Akut infektion i övre luftvägarna, bihåleinflammation, öroninflammation, faryngit
 • Inflammatoriska bakteriella processer av urogenitals: akut pyelonefrit, kronisk prostatit, cystit
 • Infektioner i hud, mjukdelar, bölder, bölder

Levaquin: Dosering information

Levaquin används en gång om dagen. Den dagliga dosen väljs individuellt ange diagnos, typ av infektioner i förväg.

 • Att behandla inflammatoriska sjukdomar i lungorna patienter ordineras 500-750 mg per dag inom 10-14 dagar
 • Behandling av bakteriell bihåleinflammation den dagliga dosen 750 mg inom 5 dagar
 • Att behandla infektioner i urinvägarna det är föreskrivna 250 mg inom 10 dagar
 • Dosen för barn som är 8 mg per 1 kg kroppsvikt, men den får inte överstiga 250 mg per dag

Om den maximala dagliga dosen 750 mg som orsakar biverkningar, är det möjligt att sänka dosen till 500 mg, men längden av behandlingen ökat med flera dagar.

Levaquin: biverkningar

Den förträngning av luftvägarna, svårt att andas, svullnad av ansikte, tunga, hallucinationer, smärtor i bröstet, och takykardi är tecken på ökad överkänslighet mot komponenter av Levaquin. I fråga om uppkomsten av dessa symtom ska behandlingen omedelbart avslutas och man måste gå till doktorn.

I fallet med lätta störningar av organ för matsmältningen, yrsel, huvudvärk, ingripande av läkare behövs inte.

Interaktion med andra läkemedel

 • Levaquin är oförenligt med antacida som innehåller magnesium
 • Under den samtidiga användningen av läkemedel för behandling av pankreas diabetes eller icke-steroida anti-inflammatoriska mediciner med Levaquin det är nödvändigt att sänka den dagliga dosen av antibiotika.
 • Levaquin minskar effektiviteten av hormonet oralt preventivmedel, och därmed ytterligare skydd behövs
 • I händelse av samtidig användning av Levaquin med andra antibiotika är det som behövs för att ta reda på om det är möjligt att öka/försvagning av den terapeutiska effekter och hur det är acceptabelt.

Överdos

I fall av överdosering intensiteten av biverkningar är ökad, kräkningar, svår allergi, funktion sjukdom i njurar och njursvikt som uppträder. Under överdos det är nödvändigt att vända sig till en läkare och vidta åtgärder för att ta bort Levaquin från kroppen och bibehålla funktioner njurar.