Köp Macrobid Online

Köp Macrobid utan recept

Varumärken inkluderar: Furadantin / Niftran / Macrobid / Macrodantin / Nitro Macro

Aktiv ingrediens: nitrofurantoin

Klass: Urin anti-infectives

Typ av formulering : Piller 100 mg
Macrobid. - Allmän information

Macrobid är ett handelsnamn för Nitrofurantoin läkemedel som används aktivt på west marknaden för behandling av den smittsamma sjukdomar i urinering system.

Infektioner i urinvägarna förekommer ofta i barndomen och förvandlas till en kronisk form med åldrande. Avsaknad av adekvat behandling i barndomen kan leda till allvarliga problem i vuxen livet. Före uppkomsten av Macrobid den antibakteriella läkemedel som knappt orkade med den infektioner i urinering systemet eftersom bakterier orsakade dessa infektioner hade hög motståndskraft mot de flesta antibiotika.

Macrobid är en helt ny antibakteriell produkt som ger ett bakteriedödande och bakteriehämmande åtgärder. Att slå infektion producenter av urinvägarna den maximalt koncentrerad åtgärder som behövs. Macrobid klarar det bra förstör inte bara cellens struktur av mikroorganismen väggar, men också att påverka dem på det intracellulära utrymmet förstöra deras DNA och RNA obligationer. Och det förhindrar att ta emot den näringsrika komponenter via aminosyra obligationer och bryta deras viktiga kedjor.

Macrobid är väl absorberas från mag-tarmkanalen och är nästan väl upplöst i kroppen. Biotillgängligheten av Nitrofurantion kan komma att förlängas om läkemedlet används före måltider.

Maximal koncentration av antibiotika i kroppen iakttas i 30-35 minuter efter användning. Det är inte ackumuleras i kroppen, inte orsakar missbruk och är helt utsöndras från kroppen.

Macrobid mycket skiljer sig från de flesta antibiotika. Det har inte ett brett spektrum antimikrobiell verkan trots att det kan användas för att slå inte bara infektioner i urinvägarna. Men om du bestämt dig för att köpa Macrobid för att bota infektioner i organ av urinering system, kan du vara säker på att denna drog kommer att hjälpa dig i 100% av fallen.

Anvisningar för användning Macrobid.

Läkare rekommenderar att köpa Macrobid för behandling och profylax av följande infektioner:

  • Första eller återkommande infektioner i urinvägarna (cystit, pyelonefrit, uretrit, pyelitis)
  • Profylax av infektioner under urologiska/gynekologiska operationer eller undersökningar

Macrobid: Dosering information

Den tabletter av v bör användas oralt med massor av vatten. Det behövs, så att tabletten blir snabbt löses upp i mag-tarmkanalen och når njurarna.

  • Vuxna är föreskrivna 100-150 mg Macrobid 3 gånger per dag
  • Den dagliga dosen för barn bestäms enligt den ordning 5-8 mg per 1 kg kroppsvikt. Den dagliga dosen bör delas upp i 4 lika stora användningsområden
  • Med akuta infektioner användning av Macrobid fortsätter 7-10 dagar
  • Den maximala dagliga dosen av Macrobid för vuxna är 600 mg
  • Under profylax av infektioner och för att minska återfall användning av läkemedlet varar mellan 3 och 12 månader. Den dagliga dosen vid långvarig behandling är 1-2 mg per 1 kg kroppsvikt.

Macrobid: biverkningar

Nitrofurantoin och dess derivat och dess metaboliter har uttryckt giftiga åtgärder till lungornas vävnad. Det är mycket viktigt att följa den dosering regim som kommer att hjälpa att undvika allvarliga sida reaktioner.

Följande rekommendationer för användning av biverkningar är knappast troligt men det är fortfarande behövs för att vara redo för förekomsten av vissa oönskade reaktioner. Det kan vara smärta i området i magen, magen eller sjukdom, diarré, illamående, kräkningar, aptitlöshet, och även tinction av urina i mörkbrun färg.

Interaktion med andra läkemedel

  • Samtidig användning av naliixic syra och antacida som innehåller magnesium minskar antibakteriell effekt
  • Macrobid är oförenligt med fluorokinoloner

Överdos

I fall av överdosering patienten upplever svåra kräkningar och mage sjukdom. För att minska symptomen på överdosering är det nödvändigt att ha magen lavage med massor av vätska. Att göra detta är det tillräckligt att dricka 4-5 liter vatten. I sällsynta fall, att vända sig till en läkare.