Köpa Metronidazol på nätet

Varumärken inkluderar:Flagyl, Flagyl 375, Flagyl ER, Protostat, Metryl, Metrogyl DG,

Aktiv ingrediens: Metronidazol

Klass: Diverse antibiotika

Typ av formulering som : Tabletter 200 400 mg; Gel 20g
Metronidazol - Allmän information

Metronidazol är ett av få antibakteriella läkemedel som effektivt förstör protozoer ombud för infektioner. Är det inte typiskt antibakteriell produkt, därför att dess farmakologiska åtgärder har bredare spektrum.

Metronidazol ger antimikrobiell, antibakteriella, antiprotozoal, trichomonicidal, och antiulcus åtgärder. Läkemedlet är släppt i olika medicinska former och kan användas för behandling av infektioner av olika webbplatser. På grund av detta, Metronidazol har blivit en ledande läkemedlet för behandling av infektioner som orsakas av protozoer organismer.

Dessa är infektioner som inte går att bota med vanlig antibiotika. Bakterier ofta inte reagerar på den bakteriedödande eller bakteriehämmande egenskaper av avancerade läkemedel såsom penicillin, makrolider, etc.

Mekanismen för åtgärd av Metronidazol skiljer sig från åtgärder av många antibakteriella läkemedel. När de aktiva komponenterna nå kroppen, drog snabbt tränger in i vävnader och vätskor, glider in i andningskedjan av protozoer och anaerob och orsakar sjukdom i luftvägarna processer. På grund av att ingen förmåga att ta upp syre mikroorganismerna snabbt sluta utvecklas och dö.

Med hjälp av Metronidazol i högre doser koncentrationen av aktiva ingredienser i vävnader och vätskor ökat, och det gör att kämpa med mer komplicerat infektiösa processer. Metronidazol i höga doser hämmar DNA-syntes av bakterier, och de dör.

Anvisningar för användning Metronidazol

För att köpa Metronidazol och börjar ta det, det är som krävs för att vara säker på diagnosen och bakterier av infektionen. Detta läkemedel är ineffektiva för vanliga infektioner, och det används endast för behandling av:

 • amebiasis: intestinal, extraintestinala
 • amebic lever abscess
 • Trikomonasinfektion: uretrit, vaginit
 • meningit och hjärnan abscess som orsakas av anaerobes
 • bakteriell endokardit
 • Magsår eller tolvfingertarmsår i samband med Helicobacter pylori.

Metronidazol: Dosering information

Metronidazol tabletter är föreskrivna för vuxna och barn utan sjukdomar i lever och akut funktionsstörningar i mag-tarmkanalen. Tabletterna bör användas i samband med måltid eller direkt efter måltid.

 • För trikomonasinfektion 250 mg är föreskrivet 2 gånger om dagen i 10 dagar. I fall av ineffektivitet av denna dosering, en kurs med en dos på 400 mg 2 gånger per dag är möjligt inom 7-10 dagar.
 • Behandling av trikomonasinfektion kvinnor rekommenderas att använda vaginal suppositorier med Metronidazol, och män använder salva av den lokala tillämpningen.
 • För lambliasis 500 mg är föreskrivet 2 gånger per dag i 5-7 dagar.
 • För amebiasis 500 mg är föreskrivna 2-3 gånger per dag i 5-7 dagar. I fallet med den kraftiga sjukdomsförloppet dosen ökas upp till 750 mg 3 gånger om dagen tills det tecken på att försvinna.

Denna dos regim som anges för användning av vuxna och barn äldre än 12 år. Barn under 12 år som är föreskriven individuell dosering beroende på ålder, vikt och form av infektion.

Metronidazol: biverkningar

Med hjälp av Metronidazol patienter kan märka den suddiga urina. Denna bieffekt som verkar i de flesta fall men det gör inte orsaka obehag för patienten.

Sällsynt, huvudvärk, sömnstörningar, torr mun, stomatit, störning av samordning, hög spänning, svaghet, och candidiasis är observerade. Dessa biverkningar kan orsakas av intolerans mot Metronidazol. Om biverkningarna inte bry dig, hjälp av läkare krävs inte.

Interaktion med andra läkemedel

 • Metronidazol ökar effekten av indirekta antikoagulantia, och det leder till en ökning av den tid bildandet av plasmozyme.
 • Cimetidin saktar ner ämnesomsättningen för att utsöndra Metronidazol från kroppen, så att koncentrationen av den antibakteriella läkemedel kan vara ökade. Det är inte rekommenderas att ta dem samtidigt, eller justering av dosen av Metronidazol krävs.
 • Det är absolut kontraindicerat att ta Metronidazol med etanol alkohol i alla former
 • Sulfanilamides öka antimikrobiell verkan av Metronidazol

Överdos

I fall av överdosering patienten har följande symtom: ataxi, kräkningar, illamående, nässelutslag, peripheric neuropati, och även epileptiska attacker.

Under de första tecknen på överdosering är det som krävs för att söka kvalificerad medicinsk hjälp och vidta åtgärder för att ta bort Metronidazol från kroppen.