Köp Ofloxacin Online

Köp Ofloxacin inget recept

Varumärken inkluderar: Floxin / Floxstat / Ocuflox / Novecin / Oflo / Oflox / Taravid /

Aktiv ingrediens: nitrofurantoin

Klass: Urin anti-infectives

Typ av formulering : Piller 100, 200,300, 400 mg
Ofloxacin - Allmän information

Ofloxacin är ett antibiotikum, fluroquinolone. Det ger en snabb och bred antibakteriell effekt. Läkemedlet förhindrar delning av bakterier, som orsakar förändringar i DNA-kedjor av mikroorganismer förstöra dem på cellicololis nivå. Som en följd av den destabilisering av den molekylära DNA i bakterier de snabbt dör och Ofloxacin förhindrar tillfällig infektion. På grund av detta, patienten att känna trygghet. Om du upplever symptom av de vanligaste infektiösa inflammatoriska sjukdomar, det är dags att tänka om köp av Ofloxacin och stoppa den täta skov av infektioner i din kropp.

Varje antibiotika har sin egen prägel och Ofloxacin är inte ett undantag. Detta läkemedel är effektiva så att mikroorganismer som är resistenta mot de flesta antibiotika (penicillin, etc.). Ofloxacin är aktiv så att mikroorganismer som producerar b-laktamas och snabbt växande atypiska bakterier som förstör andra antibakteriella komponenter och inte ge för att förstöra bakteriell helt.

Anvisningar för användning Ofloxacin

Ofloxacin används för behandling av infektioner orsakade av gram-positiva och gram-negativa mikroorganismer:

 • luftvägarna skrifter (lunginflammation, attack av bronkit)
 • ENT (bihåleinflammation, faryngit, öroninflammation, laryngit, tracheitis)
 • Hud och mjuk vävnad
 • Ben och Leder
 • mag-tarmkanalen,
 • bäckenorganen, njure och urinvägar
 • Akut infektion i könsorganen: gonorré prostatit
 • chlamydial infektioner

Ofloxacin kan användas för behandling av tuberkulos i komplex behandling. I det här fallet, du kan köpa Ofloxacin och använda den som en extra produkt i lägre dos.

Ofloxacin: Dosering information

Ofloxacin ger en långvarig terapeutisk effekt, därför den dagliga doser upp till 400 mg kan användas en gång. Vanligtvis patienter med infektioner i mitten nivå av svårighetsgrad är föreskrivna 200-400 mg per dag, en gång, helst på morgonen, under frukost.

I händelse av några resultat i 3-4 dagar efter början av behandlingen kan dosen ökas upp till 800 mg per dag (1 tablett Ofloxacin 400 mg 2 gånger per dag, på morgonen och på kvällen).

Efter försvinnandet av infektion tecken behandling varar i 2-3 dagar för att helt ta bort bakterier. Om den genomsnittliga längden på terapin är 3-5 dagar i fallet med ljus infektioner, och 10-12 dagar – svåra sådana.

Längre antibakteriell behandling behövs inte. I händelse av att inga resultat av behandlingen, är det nödvändigt att ha den undersökning och ta reda på vilken typ av infektion. Kanske, användning av Ofloxacin är ineffektiva i ditt kliniska fall och annan antibiotika krävs.

Ofloxacin: biverkningar

Till skillnad från andra företrädare för fluroquinolones Ofloxacin har färre biverkningar. Det är betingad av dess kemiska struktur som har utvecklats i syfte att minska reaktionerna i de flesta patienten. Men med hjälp av detta antibiotikum vissa biverkningar kan inträffa såsom smärtsam känsla i magen, huvudvärk, tremor, kramper, domningar i extremiteter, ångest, smak sjukdom, luktsinne sjukdom, takykardi, och sänkning av blodtrycket.

För att undvika negativa reaktioner är det som behövs för att följa instruktionerna för användning utan att öka den dagliga dosen och ta tabletterna i samband med måltid.

Interaktion med andra läkemedel

 • det är kontraindicerat att ta Ofloxacin med heparine
 • antacida minska upptaget av Ofloxacin
 • furosemid, cimetidin, och metothrexate öka koncentrationen av Ofloxacin i blodplasma som ett resultat av vilken dos av antibiotika måste justeras.
 • Förskrivning det med icke-steroida anti-inflammatoriska läkemedel risken för neurotoxiska effekter är ökad.

Överdos

Symptomen på överdosering är: förvirring, utvecklingsstörning, förvirring, sömnighet, kräkningar.

Om du tagit för hög dos och har dessa symptom, det som behövs för att omedelbart ha symtomatisk terapi, mage lavage, och söka kvalificerad hjälp av läkaren.