Köp Podofilox Online

Köp Podofilox inget recept

Varumärken inkluderar: Condyline / Condyline / Podofilox / Podowart S

Aktiv ingrediens: podofyllotoxin

Klass: Aktuellt keratolytics

Typ av formulering : aktuell lösning
Podofilox - Allmän information

Podofilox är en medicinteknisk produkt som används för behandling av spetsiga kondylom.

Det är nödvändigt att förstå att det finns många metoder för behandling av humant papillomvirus, men, tyvärr, frekvensen av skov av sjukdomen är hög eftersom behandling av kliniska eller latent form av sjukdomen inte ta bort dess orsakande agent och en chans för återkomsten av symtom hålls.

Därför, om du beslutat att köpa Podofilox och har behandling med detta läkemedel, inte vara rädd för att i 6 månader kommer du har kondylom igen.

Den huvudsakliga aktiva komponenten i detta läkemedel är Podofyllotoxin. I processen av den höga nivå av krigsmateriel denna komponent ger cytostatika och antitumör åtgärder. Podofilox tar bort den spetsiga kondylom från huden för att förhindra division på molekylär nivå och nekros av externa kondylom med hjälp av brinnande och mummifying åtgärder.

I processen av tillämpningen av Podofilox det är en snabb minskning av kondylom samt uppsägning av utseende process av nya former. Det är inte helt klart hur Podofilox förhindrar uppkomsten av nya kondylom men nackdelarna av läkemedel åtgärder är att sannolikheten för återkomsten av de former som ökar så fort du slutar att använda salva.

Humant papillomvirus kan inte tas bort från kroppen, och därför du använder sådana produkter som Podofilox att ta bort kondylom. Det är nästan omöjligt att bota denna sjukdom. Men om du bestämt dig för att köpa Podofilox, kan du vara säker på att denna drog kommer att hjälpa dig att bli av med fula och obehagliga former på hud och slemhinnor.

Anvisningar för användning Podofilox

Podofilox är föreskriven för behandling av spetsiga kondylom på hud och slemhinnor (inklusive könsorganen).

Det finns fall av Podofilox ansökan för att behandla vårtor och andra former av papillom. I detta fall är det nödvändigt att konsultera en läkare och har diagnostik av hpv-virus i syfte att fastställa former av virus och effektiviteten av detta läkemedel i denna kliniska fall.

Podofilox: Dosering information

  • Podofilox är släppt i form av gel och användas externt
  • Gel appliceras med ett tunt lager på varje spetsiga kondylom
  • Hjälpämne ska inte gnuggas in i huden eftersom Podofilox snabbt absorberas och ytterligare insatser behövs inte från patienten.
  • Efter applicering av gelen, vänta 1-2 minuter tills den drog som helt absorberas in i huden och plats för gel ansökan kommer att torka upp.
  • Om Podofilox gel når de friska delarna av huden, kan orsaka lokal irritation, försök därför att undvika att huden område
  • Gel appliceras en gång om dagen i 20-25 dagar
  • I fall av utseendet på sidan reaktioner systemet av behandling bör ändras.

Podofilox: biverkningar

Med hjälp av Podofilox den lokala reaktioner är mest sannolikt som irritation av huden, klåda, smärta, svullnad eller inflammation i platser av läkemedlet ansökan.

För att undvika biverkningar försöka följa att läkemedlet används för att kondylom bara, och om de former som ligger på slemhinnor eller runt ringmuskeln, mindre gel ska användas.

Interaktion med andra läkemedel

Den aktiva komponenten av Podofilox nästan inte nå systemet blodflödet, och därför den medicinska interaktion med andra läkemedel för peroral användning är praktiskt taget omöjligt. På grund av detta, Podofilox kan användas i kombination med andra läkemedel för att förbättra immunitet, behandla virus, etc.

Om du oroa dig för de eventuella interaktion av Podofilox med använt läkemedel, kan du konsultera en läkare eller apotekspersonal.

Överdos

De fall av överdoser med Podofilox läkemedel är inte observerats. Att tillämpa en hel del gel, risken av drogen för att uppnå frisk hud eller slemhinnor ökas, så att allvarliga biverkningar kan uppträda.