Köpa Tindamax Online

Köp Ofloxacin inget recept

Varumärken inkluderar: tinidazole / Tinamide

Aktiv ingrediens: tinidazole

Klass: Amebicides

Typ av formulering : Piller 300, 500 mg
Tindamax - Allmän information

Tindamax är en mycket populär medicin för infektiösa inflammatoriska sjukdomar i könsorganen på den västra marknaden. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelar om Tindamax är tinidazole, en antiprotozoal produkt med antibakteriell effekt.

Det är infektiösa inflammatoriska sjukdomar i könsorganen hos män och kvinnor som är sexuellt överförbara och nationellt. Dessa sjukdomar kan leda till allvarliga konsekvenser vid kronisk form: risken för ektopisk graviditet och abort är ökad hos kvinnor, och sannolikheten för infertilitet och benign hyperplasi av prostata är ökad hos män.

Mekanismen för åtgärd av Tindamax är likartad med verksamhet av många antibiotika. Tränger in i kroppen de aktiva komponenterna är snabbt absorberas in i den systemiska blodflödet och nå området av bakteriernas aktivitet. Det, Tinidazole lätt tränger inne trichomonad och anaeroba mikroorganismer och förstör deras DNA. Den terapeutiska effekten är dosberoende.

Den maximala koncentrationen av de aktiva komponenterna i blodet fick i 2-3 timmar. Perioden av eliminering half-life är oftast 12-14 timmar.

Anvisningar för användning Tindamax

Tindamax är föreskriven för behandling av infektiösa inflammatoriska sjukdomar:

  • Trikomonasinfektion
  • Lambliasis
  • Amebiasis
  • Infektioner av olika webbplatser som orsakas av anaeroba bakterier (peritonit, sepsis)
  • Vaginit (atrofisk vaginit, bakteriell vaginos)

Det finns fall när Tindamax är föreskriven för behandling av hud-infektion i komplex med antibakteriella produkter. Kursen av behandlingen anges av den behandlande läkaren på grundval av den tidigare undersökningen och indikering av den exakta diagnos och orsakande agens av infektionen. Därför, innan du köper Tindamax det rekommenderas att få träffa en specialist för konsultation.

Tindamax: Dosering information

Tindamax används för en kort tid. Beroende på typen och svårighetsgraden av infektionen längd tablett användning är 3-10 dagar. För profylax av vaginit eller tillsammans sjukdomar den enda användningen av Tindamax är möjligt i hög dos.

Den terapeutiska effekten direkt beror på dosen, och därför är det beroende på svårighetsgraden av infektionen individuell dosering regim är föreskrivna.

  • Vuxna är föreskrivna Tindamax 1,5-2 g en gång dagligen
  • Barn är föreskrivna dosen enligt schema 50 mg per 1 kg kroppsvikt. Den erhållna dosen tas en gång om dagen
  • Tabletterna bör tas efter en måltid med ett fullt glas vatten.

Behandling av trikomonasinfektion det är nödvändigt att ha samtidig behandling av båda sexuella partners. Det är nödvändigt att vägra från intimitet för perioden av behandlingen.

Tindamax: biverkningar

Användning av v kan orsaka lätt biverkningar i de 2 första dagarna av behandlingen. De vanligaste biverkningar är torrhet i slemhinnorna i munnen, metallisk smak, illamående, trötthet, huvudvärk, suddig urina.

I fall av rätt valda dosering biverkningar förekommer sällan under ökad känslighet för den aktiva komponenter av läkemedlet. Om sidan reaktioner visas, passerar snabbt och har en mild karaktär utan att bry sig det liv verksamhet. Således, läkare rekommenderar sina patienter att köpa Tindamax som ett alternativ till den identiska läkemedel med högre sannolikhet för biverkningar utveckling.

Interaktion med andra läkemedel

  • Vid behandling av Tindamax och inom tre dagar efter dess slut är det förbjudet att förtära alkohol drycker. Tinidazole interagerar med etanol alkohol och det kan orsaka en plötslig reaktion från sidan av gastro0intestina-tarmkanalen
  • Tindamax ökar effekten av icke-direkt antikoagulantia. I händelse av samtidig användning av dessa komponenter är det som behövs för att minska doserna av antikoagulantia av två gånger.

Överdos

Symptomen på överdosering är: förvirring, utvecklingsstörning, förvirring, sömnighet, kräkningar.

Om du tagit för hög dos och har dessa symptom, det som behövs för att omedelbart ha symtomatisk terapi, mage lavage, och söka kvalificerad hjälp av läkaren.