Köp Toradol (Ketorolak) Online

Köp Toradol utan recept

Varumärken inkluderar: Ketorolak

Aktiv ingrediens: Ketorolak

Klass: icke-steroida anti-inflammatoriska medel

Typ av formulering : Piller 300, 500 mg
Toradol - Allmän information

Smärtsamma syndrom är ofta ett symptom på någon sjukdom i kroppen eller till följd av trauma. Svår långvarig smärta kan leda till många problem, särskilt om du inte har en stark medicin på dig. Beroende på hur intensiv den smärtsamma förnimmelser olika smärtstillande medel används. Men inte alla av dem är klara med svår smärta. Om du vill ha en medicin som hjälper dig att hantera smärtan av någon svårighetsgrad, du kan vara rekommenderat att köpa Toradol.

Toradol är en icke-steroid anti-inflammatoriska läkemedel av det breda spektrum av åtgärder. Det ger smärta-nyck, antifebrile, och anti-inflammatoriska åtgärder. Fördelen med detta läkemedel är att det är liknande med opium smärtstillande medel som till sin terapeutiska verksamhet, och det är inte värre än morfin. Men Toradol är ett säkrare läkemedel som är bättre tolereras av de flesta patienter och inte har så stor lista över biverkningar som opium smärtstillande medel.

De viktigaste aktiva substansen i Toradol är Ketorolaca trometamin. Det hämmar vissa enzymer och receptorer i kroppen som ger reaktion på trauma eller en sjukdom i kroppen och orsakar smärta, inflammation och feber.

Den smärtlindrande åtgärd av Toradol är igång i 30-60 minuter beroende på sätt att använda narkotika (intramuskulärt eller oralt). Den maximala terapeutiska effekten observeras i 1-2 timmar och varar i ca 5-6 timmar.

Anvisningar för användning Toradol

Toradol är föreskriven för smärtsamma syndrom i mitten och svår svårighetsgrad nivå, främst efter operationer. Även detta läkemedel kan användas för att minska:

 • Tandvärk
 • Smärta efter trauma
 • Smärta under förlossningen
 • Smärtsamma syndrom under neuralgi, radiculitis, myalgi
Smärtsamma upplevelser under reumatiska, och onkologiska sjukdomar.

Toradol: Dosering information

Beroende på platsen för den smärtsamma förnimmelser och allvarlighetsgrad av den smärtsamma syndrom vägen för narkotikamissbruk (intramuskulär eller peroral) bestäms. Innan du köper Toradol är det nödvändigt att konsultera en läkare och ange vilka medicinska form som bör väljas för behandling av smärtsamma syndrom.

 • Med hjälp av Toradol i form av injektioner patienter genomförs 15-30 mg var 4-6 timmar
 • Den maximala dagliga dosen av Toradol är 120 mg
 • För svåra upplevelser under allvarligt trauma att det är möjligt att använda injektioner av Toradol varje två timmar, 15-30 mg, men den dagliga dosen bör inte överstiga 120 mg
 • För peroral användning av Toradol den medicin som ordinerats 10 mg 4-5 gånger per dag. Den maximala dagliga dosen är 40-50 mg.
 • Patienter med kroppsvikt mindre än 50 kg och äldre patienter bör minska den dagliga dosen två gånger. Med uppkomsten av den terapeutiska effekten och kropp reaktion dosering regim kan komma att justeras.
Längden på användningen av Toradol bör inte överstiga 5-6 dagar.

Toradol: biverkningar

Med hjälp av den maximala dagliga doser av Toradol inom hela den behandling patienten kan utveckla biverkningar.
De mest sannolika biverkningar är illamående, magont, sömnighet, diarré, ångest, huvudvärk, Svettning, ödem, smärta platsen för injektion, eufori, och sömnstörning.

Att använda läkemedel i form av tabletter biverkningar i mag-tarmkanalen förekommer ofta, eftersom det är betingad av irritation av slemhinnorna i mage och tarm.

Interaktion med andra läkemedel

 • Under den samtidiga användningen av Toradol med andra Nsaid den additiva biverkningar kan utveckla
 • Under den samtidiga användningen av Toradol med antikoagulantia risken för blödning ökar
 • Ketorolaca trometamin minskar den diuretiska effekten av furosemid som ett resultat justering av dosen är nödvändig
 • Det är nödvändigt för att undvika samtidig användning av Toradol med ACE-hämmare på grund av risken för utveckling av njurarna dysfunktion är ökad.

Överdos

I fall av överdosering biverkningar blir mer intensiv: magont, illamående, kräkningar, erosiv ulcerous tillgivenhet tarm, och dysfunktion av njurarna.

Icke-iakttagande av dos regim som kan leda till försämring av patientens tillstånd. I fall av överdosering. Det är nödvändigt att se en läkare och har symtomatisk terapi för att upprätthålla de vitala funktionerna i kroppen.