Köpa Vermox online (Mebendazol)

Köp Vermox utan recept

Varumärken inkluderar: Ovex / Antiox / Pripsen / Mebex / Wormin

Aktiv ingrediens: mebendazol

Klass: icke-steroida anti-inflammatoriska medel

Typ av formulering : Piller 300, 500 mg
Vermox - Allmän information

Vermox är en medicinteknisk produkt avsedd för behandling av sjukdomar som orsakas av intestinala parasiter – helminthes.

Den aktiva komponenten av Vermox är Mebendazol som förhindrar utveckling och reproduktion av helminthes, och gynnar också deras snabba utsöndringen från kroppen. Vermox har en mycket stark farmakologiska åtgärder och påverkar olika typer av inälvsparasiter, och det är därför som används för behandling av allvarliga former av tarmsjukdomar orsakas av förekomsten av parasiter.

Helminthes kan visas i varje person. Dessutom är de i alla andra person men de kan vara obemärkt i den mänskliga kroppen, successivt utveckla och reproducera sig. Det finns flera typer av helminthes som påverkar inre organ, muskler, vävnader, benvävnad, hjärna, etc. därför, den personen kan inte alltid ta reda på om förekomsten av helminthes i kroppen.

Ofta, helminthes påverka barnets kropp, därför läkare rekommenderar människor i alla åldrar har antihelminthic behandling 2 gånger per år. Vermox kommer att klara av det och som kommer att kunna förstöra helminthes som redan finns i kroppen samt för att skydda människor från förekomsten av parasiter.

Läkare rekommenderar att inte fördröja behandlingen av helminthes, och så fort du märker de första tecknen på uppkomsten av dessa parasiter, är det rekommenderat att köpa Vermox och börja behandlingen på en gång. Den snabbare helminthes är förstört, mindre skada de kommer att leda till kroppen.

Anvisningar för användning Vermox

Vermox används för behandling och profylax av:

 • Ascariasis
 • Enterobiasis
 • Ancylostomiasis
 • Trichocephalosis
 • Trichinellosis
 • Blandat helminthes
Vermox kan förstöra den mest kända parasiter, men det är bättre klarar springmask, den vanligaste typen av helminthes i det mänskliga.

Vermox: Dosering information

Systemet för behandling och dosering regim ska vara föreskrivet av läkare efter klinisk undersökning, med analyser och laboratorieanalyser för att ta reda på vilka smittämnen av intestinal infektion.
Vermox snabbt förstör parasiter, och därför är behandlingen oftast inte överstiga 3-4 dagar. I enskilda fall, i fall av allvarliga parasitinfektioner, behandlingen kan pågå i upp till 10 dagar. Du kan köpa Vermox 100 mg och 1-pack är tillräckligt för hela kursen av behandlingen.

 • Behandling av helminthes hos vuxna och barn äldre än 10 år är 1 tablett 100 mg ordinerats en gång om dagen.
 • Doseringen är recued upp till 25-50 mg en gång per dag för barn mellan 2 och 10 år.
 • Barn under 2 år är receptbelagda Vermox endast om det är omöjligt att ta bort helminthes med andra metoder och de är skadliga för barns utveckling.
 • Vid behandling av svåra former av parasitinfektioner när processen av orgeln förstörelse har varit igång, maximal dos på 200-400 mg per dag är föreskrivna. den dagliga dosen delas i 2 lika former av användning (morgon och kväll).

För att förhindra helminthes det rekommenderas att ta 1 tablett Vermox 100 mg en dag i 2-3 dagar. För att få maximalt skydd rekommenderas att ha profylax kurs varje 6 månader.

Vermox: biverkningar

De biverkningar som orsakas av Vermox läkemedel kan visas endast när den enskilda intolerans i den aktiva medicintekniska produkter för läkemedel är bestämd.
I detta fall, patienten kan uppleva följande biverkningar: yrsel, illamående, magont, kräkningar, diarré, huvudvärk och allergiska reaktioner.

Biverkningarna är inte observerats i fall av avsaknad av individuell intolerans till Mebendazol eller någon annan komponent i Vermox.

Interaktion med andra läkemedel

 • Med hjälp av Vermox behovet av insulin är nedsatt hos patienter med bukspottkörtelcancer diabetes. Mebendazol ökar aktiviteten av insulin
 • Cimetidin och vissa andra läkemedel receptorer av histamin-blockerare kan öka koncentrationen Mebendazol i blodet. Det är nödvändigt att justera dosen eller system av användningen av droger.
 • Induktansspolar av metabolism, tvärtom, minska koncentrationen av Vermox i blodet.

Överdos

Vid användning av Vermox för mer än 7-10 dagar sannolikheten för överdosering ökar. I fall av överdos, den patiemt kan ha symtom av allergisk reaktion såsom klåda, utslag, illamående och rodnad av huden.

Reaktionen är beroende av koncentrationen av de aktiva komponenterna av Vermox i kroppen, så att toxiciteten av läkemedlet ökar. I fall av överdosering, är det nödvändigt att vända sig till en läkare direkt.