Köp Zithromax online (Azitromycin)

Köp azitromycin inget recept

Varumärken inkluderar: Monodox / Microdox / Periostat / Acticlate / Alodox, Avidoxy, Vibrox

Aktiv ingrediens: doxycyklin hyclate

Klass: Tetracykliner

Typ av formulering : Piller 300, 500 mg
Zithromax - Allmän information

Zithromax är en lovande antimikrobiella läkemedel från gruppen makrolider. Idag, denna antibiotika är ett av de mest avancerade på marknaden, eftersom det är en av få representanter för den nya medicinska klass – azalide som snabbare och på ett säkert sätt klarar den smittsamma sjukdomar.
De uttryckte fördelar av Zithromax är:

 • Hög koncentration av Azitromycin (huvudsakliga aktiva komponenten) i vävnader och vätskor
 • Långvarig terapeutisk effekt
 • Aktivitet som de flesta sjukdomsalstrande agens Legionella pneumophila, Mycoplasma pneumoniae och hominis, Campylobacter spp., Treponema pallidum, och även H. influenzae och enterobacteria
 • Bra tolerans hos vuxna och äldre tonåringar och 12 år

Den aktiva komponenten Azitromycin ger bakteriehämmande åtgärder i mild doser, och visar baktericid effekt i höga doser större inflytande på den intracellulära struktur av bakterier och celler väggen helt förstöra mikroorganismer.

Zithromax tillhör de mest avancerade antibiotika med obetydligt motstånd av mikroorganismer, och därför hjälper till att klara av infektion i varje nivå av svårighetsgrad. Och som Azitromycin enkelt och snabbt tränger in i alla vätskor och vävnader i kroppen, det är möjligt att förstöra bakterier av alla lokalisering.

På grund av denna anledning, många läkare rekommenderar patienter att köpa Zithromax i fallet av den första tecken på infektion. Om du inte har allergi mot Azitromycin kan du köpa en Zithromax och har denna medicin i ditt medicinskåpet för att påbörja behandling av sjukdomen så snabbt som möjligt.

Anvisningar för användning Zithromax

Zithromax är indicerat för behandling av inflammatoriska sjukdomar i infektiöst ursprung:

 • Sjukdomar i luftvägarna
 • Hudsjukdomar inklusive dermatosis av infektiöst ursprung
 • Inflammatoriska processer i organ av urinvägarna
 • Mag-och tarminfektioner

Zithromax: Dosering information

På grund av den långa perioden av half-life Azitrhomycin det är en hög koncentration av denna aktiva komponent inom två dagar. Därför, bör läkemedlet användas en gång per dag.

 • Den optimala initiala dosen för vuxna är 1 tablett Zithromax 500 mg per dag
 • Läkemedlet bör användas i 1-2 timmar efter måltider med ett fullt glas vatten
 • I fallet med komplicerade infektioner i urinvägarna ökning av dosen är möjligt upp till 1000 mg per dag. det är bättre att dela upp denna dos i 2 använder (på morgonen och kvällen är 1 tablett Zithromax 500 mg) för att undvika irritation av slemhinnor i mage och uppkomsten av biverkningar från sidan av GIT.
 • Behandlingen varar i ca 3-7 dagar beroende på hur snabbt patienten har uppgett att ta medicin efter början av symtom
 • Barn under 12 år rekommenderas inte att ta drogen.

Zithromax: biverkningar

Den terapeutiska doser för Zithromax är inte farliga för hälsan hos patienten och nästan inte orsaka sidan reaktioner. Sällsynta fall av biverkningar utseende är: ont i magen, diarré, illamående, yrsel, och det kan uppstå på grund av den höga känsligheten för Azitromycin.

Om biverkningarna inte bry dig och har en mild karaktär, med hjälp av läkare krävs inte. Ingripande av läkare med specialistkompetens behövs bara under intryck av den allvarliga sidan reaktioner såsom nässelfeber, svår takykardi, och candidiasis.

Interaktion med andra läkemedel

 • Antacida och etanol alkohol påverkar minska upptaget av de aktiva komponenterna i Zithromax
 • Azitromycin bromsar utsöndringen av antikoagulantia, prednisolon, teofyllin från kroppen på grund av vilka en justering av dosen av dessa läkemedel och frekvens av användning krävs.
 • Zithromax ger en särskild påverkan på farmakokinetik av cetirizin, flukonazol, och Sildenafil, och försvagar verkan av hormonet preventivmedel.

Överdos

Symtom på överdos är kräkningar, illamående, allergiska reaktioner, vatten umbäranden, och förlust av koordination.

I fall av överdosering är det nödvändigt att ha magen lavage så snabbt som möjligt och vidta åtgärder för att minska toxiciteten av Zithromax.